Større grupper / bedrifter

Vi har god erfaring med besøk av større grupper. På det meste har vi hatt nærmere 80 gjester på besøk samtidig.

Dette krever riktig nok noe mer planlegging i forkant, men lar seg veldig godt gjennomføre. Slike besøk kan også kombineres med matservering og andre aktiviteter.

Innhold:

Et besøk hos oss består av:

  • En presentasjon av oppdrettsnæringa, fortalt med oppdatert bilde og videomateriell.
  • En båttur med våre RIB-båter ut til et av våre oppdrettsanlegg. Turen går gjennom Flatangers vakre skjærgård. Ute på oppdrettsanlegget vil man kunne se produksjonen av laks på nært hold, og det er mulig å mate fisken.
  • For veldig store grupper (over 48 stk) må man regne med noe venting. Denne tiden kan for eksempel benyttes til å innta lunsj ute i paviljongen, som står til fri disposisjon. Kanskje fyrer dere på grillen?

Ekstra innhold

Vi kan hente og bringe dere på andre destinasjoner, vi kan legge inn strandhugg på en av Flatangers mange flotte øyer, kanskje med medbrakt lunsj? Mulighetene er mange, spør oss gjerne om hva som er mulig.

– Alt ekstra innhold utover vanlig visningsaktivitet, vil komme i tillegg til ordinære priser.

Utstyr og sikkerhet

Våre gjesters sikkerhet er vår aller høyeste prioritet og for at båtturen skal bli så trygg som mulig får dere låne en god del sikkerhetsutstyr av oss. Det er likevel noen ting dere bør ta med selv. Det kan du lese mer om her.

Priser

Gruppe over 10 stk: 200 kr pr. pers
Ekstra innhold: pris etter avtale.