Mønstrer du på vårt nye servicefartøy?

I disse dager testkjøres vårt nye servicefartøy, og med en ny og større båt kommer naturlig nok behovet for flere, dyktige, ansatte.

Som ansatt ombord MS Bjørøyvær vil du ha ditt arbeidssted ved våre lokaliteter fra Roan i sør til nordlandsgrensa i nord. Båten er meget godt utrustet med to store kraner på 90 og 65 tonnmeter. Disse deler dekksplass med varpevinsjer, tuggervinsjer, kapstaner og dekksutstyr fra SHM for trygt å kunne håndtere tungt fortøyningsarbeid.

I Bjørøya kan du forvente deg et godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsdager

I Bjørøya kan du forvente gode lønns- og pensjonsordninger, dyktige og dedikerte kolleger og et godt arbeidsmiljø. Familiebedriften har god lokal forankring i Flatanger, og med korte beslutningsveier er mulighetene for at du kan påvirke din egen arbeidshverdag svært gode.

Ombord i MS Bjørøyvær har vi nå ledige stillinger som:
– Skipsførere med minimum D5 (2 stillinger)
– Lettmatros / motorkyndig

 

Mer informasjon om stillingene, og søknadsskjema, finner du ved å trykke her.